26 Mayıs 2011 Perşembe

35 Kilo eroin elegeçirildi Aksaray haber, Ortakoyhaber

Aksaray Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekiplerinin düzenlediği operasyonda, 35 kilogram eroin ele geçirildi..

Alınan bilgiye göre, yüklü miktarda uyuşturucunun Türkiye üzerinden batı illerine oradan da Avrupa ülkelerine gönderileceği istihbaratını alan emniyet güçleri, uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen bir grubu izlemeye aldı.

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığının koordinasyonunda yaklaşık 1 yıldır devam eden çalışmanın tamamlanmasıyla operasyon için harekete geçildi. Aksaray Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Aksaray-Ankara karayolunda uyuşturucunun taşındığı kamyon ve öncü aracı durdurdu.

Narkotik köpeği Deco'nun da kullanıldığı operasyonda, kamyonetin gizli bölmelerine gizlenmiş toplam 35 kilogram eroin ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 5 kişi gözaltına alındı.

Aksaray Emniyet Müdürü Halis Böğürcü, Van'dan yüklenen uyuşturucunun gayretli ve titiz çalışma sonucu ele geçirildiğini belirterek personeliyle gurur duyduğunu ifade etti..

0 yorum:

Yorum Gönder


Facebook Sayfamızı Beğenin

Powered By Blogger Eklentileri

Read more: http://www.bloggerdersleri.com/2012/08/blogger-popup-facebook-begen-kutusu-i.html#ixzz2j2BIcvjA

Back to Home Back to Top Mr. Kurtbey