26 Mayıs 2011 Perşembe

Katil babasının müebbetini istedi

Aksaray'da 2010 yılında 4 yıldır ayrı yaşadığı kocası tarafından sokak ortasında öldürülen Hatice Anuf'un mahkemesi dün adliyede görüldü..

Aksaray'da 2010 yılında 4 yıldır ayrı yaşadığı kocası tarafından sokak ortasında öldürülen Hatice Anuf'un mahkemesi dün adliyede görüldü. Aksaray Adliyesi’ne gelen Hatice Anuf’un annesi, çocukları ve kardeşleri, Ramazan Anuf’un cezaevinden bile tehdit yağdırdığını belirterek, adalete güvendiklerini ve müebbet ile yargılanmasını istedi.

2010 yılında 4 yıldır ayrı yaşadığı eşi Hatice Anuf’u (48) öldüren Ramazan Anuf (50)’un oğlu Mustafa Anuf (16), annesini öldüren babasının müebbetle yargılanmasını istedi. Cinayetten önce savcılığa, adliyeye ve karakola tehdit edildiğine, ölüm tehditleri aldığına ve koruma istediğine dair birçok başvurusunun olduğunu söyleyen Hatice Anuf’un ailesi, yeterli delil olmadığı için koruma verilmediğini ve kardeşlerinin öldürüldüğünü söylediler. Ramazan Anuf’un müebbetle yargılanmasını isteyen aile, şimdi merakla adliyeden çıkacak karı bekliyor.

Cinayet 07.09.2010 tarihinde Aksaray’ın merkeze bağlı Yavuz Sultan Selim Mahallesi 5049 Sokakta meydana gelmişti. Ramazan Anuf ve Hatice Anuf aşırı geçimsizlik nedeniyle 4 yıl boyunca ayrı yaşadılar. 4 yıl boyunca ayrı yaşadığı eşinin peşini bırakmayan Ramazan Anuf, 07.09.2010 tarihinde çocuklarına bayramlık alacağını iddia ederek eşinin evine gelir. Burada çocuklarını aldıktan sonra otobüse bindirerek bir adrese gönderen baba Ramazan Anuf, evin çevresinde pusuya yatarak eşi Hatice Anuf’un çıkmasını bekledi. Ayrı yaşadığı kocasının çocuklarla gittiğini düşünerek evden çıkan Hatice Anuf, kocası Ramazan Anuf tarafından yanında getirdiği av tüfeği ile yol ortasında vurularak öldürülmüştü.

Yaklaşık 9 aydır tutuklu olarak cezaevinde tutulan baba Ramazan Anuf dün tekrar hakim karşısına çıkartıldı. Aksaray Adliyesi’ne gelen Hatice Anuf’un oğlu, kardeşleri ve annesi, Ramazan Anuf’un müebbetle yargılanmasını istedi. Hatice Anuf’un kız kardeşi Hacer Çakmak, “Biz şimdi adaletimize güveniyoruz. Artık güvenecek başka kimsemiz kalmadı. Katilin müebbetle yargılanmasını istiyoruz” dedi. Hatice Anuf’un annesi Dürdane Dalkış ise kızının öldüğüne halen inanmadığını belirterek, gözyaşları içerisinde “Kızımı öldüren için müebbet hapis cezası istiyorum. Ramazan tutuklandı ama cezaevinde olmasına rağmen halen çocuklarını ve bizleri öldüreceğine dair mektuplar haberler geliyor” dedi..

0 yorum:

Yorum Gönder


Facebook Sayfamızı Beğenin

Powered By Blogger Eklentileri

Read more: http://www.bloggerdersleri.com/2012/08/blogger-popup-facebook-begen-kutusu-i.html#ixzz2j2BIcvjA

Back to Home Back to Top Mr. Kurtbey