27 Mayıs 2011 Cuma

Başbakan Aksaray'a hayal kırıklığı ve hüsran bıraktı

Aksaray Bağımsız Milletvekili Adayı Abdullah İnaltekin; "Başbakan Aksaray'a hayal kırıklığı ve hüsran bıraktı.."

Uzun süredir büyük bir heyacanla beklenen Başbakan’ın Aksaray mitingi ve konuşması Aksaray halkına hiç bir heyacan ve beklentilerine cevap vermemiştir. Gönül isterdi ki Başbakanımız, aday belirleme de kenara ittiği halkın iradesine karşılık bu bölgeye yeni üretim tesisleri, hızlı tren proje sözü, Tuzköy Bölge Havalimanı projesi, yeni iş imkanları, orta Anadolu bölge üretim Çiftliği, bölge üretim pazarları, tüm ilçelere yeni kaynaklar yeni yatırımlar sunarak Aksaray ın bölgesinde dinamik bir şehir olmasında bir destek sunmasını beklerdik.

İki gün önce Başbakan’ın açıkladığı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek patentli geniş kapsamlı Ankara projeleri içerisinde Ankara’nın ilçesi Şereflikoçhisar’ın hiç bir şekilde yer almamasında Şereflikoçhisar’lı olan Akparti Aksaray milletvekili ve milletvekili adayı Ruhi Açıkgöz’ün herhalde söyleyeceği bir kaç cümle olmalıdır. Ankara için, Konya için, Kayseri için yükselen yatırımların içinde Aksaray’ın sönük kalmasına da Ak Parti Aksaray milletvekili adaylarının herhalde söylecekleri sözler olmalıdır. Aksaray hükümet konağı kısır çekişme meydanı değil halkın beklentilerine, umutlarına derman olma yeridir. Aksaray Belediyesi Başbakan’dan Melih Gökçek gibi yatırım sözleri alabilmiş midir? Aksaray 3 milletvekili ve Belediye başkanlığı verdiği Ak Partiden neden projeler alamamaktadır ? Aksaray halkının Alaboyun’un ifadesi ile Başbakan’ın karizmasına değil yatırımlara ihtiyaç vardır. Ankara’ya hayvanat bahçesine varana kadar büyük yatırımlar kazandıran Büyükşehir Belediyesi kadar Aksaray belediye’sinin hükümette gücü yok mudur ? Başkente özel projeler kadar olmasa da Aksaray halkının turizm yatırımlarından üretim merkezlerine, kampüs hastenelerden ulaşıma kadar yatırım sözü almak hakkı değil midir ?
Aksaray halkı Başbakan dan muhalefet liderlerinin görüşlerini duymak yerine yeni yatırım sözlerini beklemekteydi. İşte bu durum bir daha göstermiştir ki halkın beklentisi ve iradesi bir yere kadardır.
Başbakan’ın Aksaray mitinginde söylettiği beraber yürüdük biz yollarda şarkısını, Aksaray halkımızda ‘ beraber yürümüştük biz bu yollarda ama yolda bizi yalnız bırakını bizde bırakırız’ diyerek 12 Haziranda gereken de söyleyerek Ak partiye gereken cevabı vereceğine yürekten inanıyorum..

0 yorum:

Yorum Gönder


Facebook Sayfamızı Beğenin

Powered By Blogger Eklentileri

Read more: http://www.bloggerdersleri.com/2012/08/blogger-popup-facebook-begen-kutusu-i.html#ixzz2j2BIcvjA

Back to Home Back to Top Mr. Kurtbey