27 Mayıs 2011 Cuma

Baro Başkanı Bozkurt'a nezaket ziyareti

Ak Parti Milletvekilleri Ruhi Açıkgöz, Ali Rıza Alaboyun, İlknur İnceöz, Belediye Başkanı Nevzat Palta, Aksaray Baro Başkanı Avukat Levent Bozkurt’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Aksaray Baro Başkanı Av.Levent Bozkurt; "Milletvekillerimizin ve Belediye Başkanımızın ziyareti bizi mutlu etti.."

Ak Parti heyeti adına söz alan Milletvekili Ali Rıza Alaboyun yaptığı açıklamada şunları söyledi “Baromuz Aksaray için çok önemli bir sivil toplum kuruluşu.Hepsi eğitimli, kültürlü kanuna ve mevzuata hakim arkadaşlarımız.Demokratik usullere teamülleri de kanun çerçevesinde yerine getiren bir kurumumuz.O yüzden çok önemli bir görev ifşa ediyorlar.Yeri geliyor vatandaşın eli, ayağı, gözü kulağı oluyorlar.Savunuyorlar.Bir sürü sıkıntıların altından kalkıyorlar.O yüzden bir tarafta yargı varsa bir tarafta da savunmanın gücü önemli bir yer teşkil ediyor.Biz bu çerçevede tüm baro mensuplarını ve yönetimini temsilen Baro başkanımızı ziyarete geldik.Kendilerine teşekkür ediyorum.Bize zaman ayırdıkları için.

Aksaray Baro Başkanı Avukat Levent Bozkurt, ise yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi. “Aksaray Barosu malum olduğu üzere önemli bir sivil toplum örgütü. Bu seçim atmosferinde Ak partili Milletvekillerimizin ve Sayın Belediye Başkanımızın Baromuzu ziyaret etmesi bizi mutlu etti.

Demokrasilerde olmazsa olmazı olan siyasi partilerin bürokraside bir unsur olması sebebiyle bizde bu ziyaretten son derece mutluluk duyuyoruz. Aksaray barosu adına da seçimlerde sandıktan çıkacak sonuç ne olursa olsun. Vatanımıza milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca gördüğümüz odur ki çok yoğun bir seçim atmosferi olmadığını düşünüyorum. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımıza sandığa gitmeleri konusunda telkinde bulunmak istiyorum. Vatandaşlık görevlerini bir kez de buradan hatırlatmak istiyorum. Bu vesileyle tüm Vekillerimize ve Sayın Belediye Başkanımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum”.

0 yorum:

Yorum Gönder


Facebook Sayfamızı Beğenin

Powered By Blogger Eklentileri

Read more: http://www.bloggerdersleri.com/2012/08/blogger-popup-facebook-begen-kutusu-i.html#ixzz2j2BIcvjA

Back to Home Back to Top Mr. Kurtbey