27 Mayıs 2011 Cuma

Aksarayda Mhp Uyumuyor..

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayları ve Kadın Kolları yoğun bir seçim çalışması ile gece gündüz demeden ev ev gezerek vatandaşlardan destek istemeye devam ediyorlar..

Önceki gün akşam Fatih Mahallesi'nde seçim gezilerine devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayları Kılıçaslan Ekin, Rahim Aydın ve M.Tuğrul karacaer ile Kadın kolları Başkanı Fatma Es ve kadın kollarına mensup bayanlar akşam saatlerinde ev ev gezerek 12 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi'ne oy istediler.

Vatandaşlar Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adaylarını kapılarında görünce oldukça şaşırdıkları gözlendi. Şu anki mevcut milletvekillerinin bu şekilde bir uygulama ile evlerine gelmediklerini vurgulayan vatandaşların bu şekilde adayları daha iyi tanıdıklarını ve kime oy vereceklerini gördüklerini ifade ettiler. Fatih Mahallesi'nde evlere çat kapı yapan adaylar vatandaşlardan bu uygulamada yoğun ilgi gördüklerini ve halk ile bu şekilde bütünleştiklerini söylediler. Bu şekilde ev gezmelerini sıkça yaptıklarını ifade eden MHP Milletvekili adayları bu şekilde halk ile daha çok yüz yüze gelip daha iyi bir diyalog kurduklarını ifade ettiler..

0 yorum:

Yorum Gönder


Facebook Sayfamızı Beğenin

Powered By Blogger Eklentileri

Read more: http://www.bloggerdersleri.com/2012/08/blogger-popup-facebook-begen-kutusu-i.html#ixzz2j2BIcvjA

Back to Home Back to Top Mr. Kurtbey